Sunday 28 November 2010

28.november

Appiiii - upume. Nüüd on tihe non-stop lumesadu kestnud 24 h. Eilsele on juurde sadanud ca 25 - 30 cm. Hetkel on looduses ainult valge värv. Isegi must on kadunud. Aknast välja vaadates oleks nagu tihe valge müür ees - nii tihe on see lumesadu. Ilus on, aga nüüd võiks taevataat need kraanid paariks päevaks kinni keerata, et jõuaks selle lume kõik hangedesse kokku lükata. Või veel parem - lasku need taevaluugid valla hoopis lõunaosariikide kohale - kuuldavasti pidavat seal maa kohati veel paljas olema ja Otepääl lausa lumekahurid töötama, et lund tuleks. Huvitav kumb tuleb rahaliselt odavam, kas lumekahurid 24 h töös või autodega see lumi siit põhja osariikidest lõunasse vedada :D

4 comments:

Eve Piibeleht said...

Mul on ausalt öeldes must ahastus peal välja vaadates ja ainuke, mis takistab mind esimest ettejuhtuvat linnakorterit üürimast, on vastutustunne.

Hiline said...

:DDD
Mina oma paarikümne sm lumevaibaga täitsa rahul, päike paistab ja selline keskmine talvetemoeratuur -13 praegu, tulin just õuest - panime majale lambid räästasse rippu.

deia said...

Mis lambid räästasse - kui siin niimoodi edasi läheb, siis pole varsti enam räästaid kuhu lampe panna - maja asemel on üks suur lumehunnik - nagu eskimote iglu, uksekoht on ainult sisse kraabitud :DD

MUHEDIK said...

Pole hullu midagi ja lõunaosariikides on praegu küll lund piisavalt, ma pakuksin vähemalt 25cm ja sadu jätkub. Ega nii ülekohtune ka või olla, et meid igal aastal peaks välja kaevama:)
Aga maailmaklassi suusaradade tegemiseks pannakse lumekahurid käima ka siis kui lund on mitu meetrit.