Saturday 4 December 2010

4.detsember

Non-stop lumesadu on lõpuks vaibunud. Aegajalt küll tuleb kergemat lund. Need paar hingetõmbepäeva on lubanud kogu allasadanud lume kenasti hangedeks lükata, teed puhtaks teha. Röövliplikale sai kohe suure kelgumäe kõrvalkrundile traktoriga kokku lükatud. Külma oli täna hommikul - 18,5. Pühapäevaks lubab 0 lähedast. Ja siis jälle lumesadu. Nu las ta siis sajab - mulle meeldib :D ( nüüd hakkan vist mööda päid ja jalgu saama :)))

Röövliplika tuli eile lasteaiast koju väga kummalisena. Esimese  mõttena arvasin, et mingi hilinenud kadripidu neil seal oli. Aga siis selgus, et nemad olid hoopis Ženja Fokinit mänginud. Pliks oli igastahes nii ära tuunitud, et mul kulus pool õhtut, et teda puhtaks küürida. Tund aega läks kärtspunase küünelaki eemaldamisele varvastelt ja sõrmedelt. Ma vist vanamoodne, aga kuidagi ei suuda vaadata 6-aastast plikatirtsu erkpunaste küüntega. Kompromissina lakkisin ta sõrmeküüned siis läbipaistva heleroosa lakiga. Uhh - kas hakkab see meikimiste ja lakkimiste aeg juba nii varakult pihta? Hea, et nad kunstküüni ja juuksepikendusi veel üksteisele paigaldada ei oska :DD

Aga oma lapsepõlvest mäletan, et meie selles vanuses mängisime kodu - tänapäeva lapsed siis mängivad stiilipäevikut :D

3 comments:

Köögikata said...

Lume eest mina küll Sulle vastu päid-jalgu ei anna, rõõmustan koos Sinuga hoopis.
Aga 6selt lakkimine-mukkimine on ikka üsna hilja juba, meitemail see 3-4selt aktuaalne :oD

Hiline said...

Meil jälle peale pikemat päikeselist perioodi ilus tihke lumesadu (-tuisk)

Aga mida varem piigale meikimise ja muud stiilialased tarkused selgeks teed, seda vähem infarktieelseid seidundeid tuleb Sul hiljem läbielada (see tarkusetera mu minijalt, kel 2 printsessi kasvatada)

Eve Piibeleht said...

Täna oli esimene päev, kui minagi lumest siirast rõõmu tundsin. Varase talve shokk läks ilmselt üle :D.
Aga traktorile lumekettide panemisega ikka hakkama ei saanud, pean minema homme kedagi painama.