Saturday 24 September 2011

Roheline hiirelõks

Või kuidas seda hiirepüüdmismoodust siis nimetada võiks?  Humaanne lõks?? Nuh, et hiir terve, lõks terve - keegi kannatada ja surma ei saa :D Ma nüüd nädal aega juba nii hiiri püüan - 3 tk olen kätte saanud. Õhtul panen köögikraanikausi põhja tükikese vorsti või liha ( see peab nii kaugel otsas olema, et penilane kätte ei saaks) ja hommikul võtan hiire kausist välja :D Kummalisel kombel ei saa hiired ise meie kraanikausist välja - ainult hüppavad seal. Nu ja siis tuleb mees - võtab hiirel sabast kinni, läheb õue ja väike õhulend - ja hiireke on teiselpool kraavi metsa all. Aga ega ma üldse ei imesta - kui see hiireke juba paaripäeva pärast uuesti meil kraanikausis pole. Nu ei saa ju niipalju hiiri ometi majas olla - nad käivad ikka ringiratast vist :

5 comments:

Nodsu said...

Õhulennu üleelanud hiir kutsub sõbrad ka kaasa, saab ju nii vahvat õhusõitu teha ja isegi põsetäie midagi maitsvat enne seda! :)
Mu tädi püüdis kunagi piimapudegiga (olid nõuka ajal sellised head laia avaga klaasist pudelid :)), keris nööri ümber pudeli kaela ja siis nöör kraanikausi juures oleva sahtli vahele. Miskit pudeli põhja ja hommikul sipsis väike tegelane piimapudelis. Võttis ja viis siis õue. Tädi elab linnas, kortermajas 5-ndal korrusel :).

MUHEDIK said...

:) Äkki püüad üht ja sama elukat

Köögikata said...

Hehee :o)
Mees peaks ta ikka autosse kaasa võtma ja teel tööle kuskil kaugemal metsa sokutama. Riputaks sabapidi tahavaatepeegli alla (näiteks pesulõksu otsa) rippuma ;o) Ilus elav autokaunistus.

mustkaaren said...

1-st hiirest saab suve jooksul päris mitukymmend tk, pisinärilised pidid kiired paljunejad olema. Nii et Sinu hiirtel toimub lihtsalt väike asumiselesaatmine, kööki kyyditatakse ainult kõige lollimad. Ylejäänud tuhanded põrgulised elavad rõõmsalt õues edasi, tehes vaikseid reide Sinu kööki.

isehakanud lillekasvataja said...

Hiirest ei saa suppi ega salatit ... aga teda saab elektrit tootma panna :)