Sunday 10 July 2011

10.juuli

Eilne päev oli põrgupalavus. Tuuleõhkugi ei olnud - iga liigutus oli nii raske, et pani higi ojadena voolama. Alates lõunast umbes hakkasid siis meie ümber äikesepilved tiirlema - tulid küll ida, küll lääne ja lõuna poolt. Lootsime, et nüüd siis saame vihma kah - aga tutkit. Kõik läksid kena kaarega meist mööda ja kallasid end Tallinna peale tühjaks - meile näidati ainult taevast tuledemängu koos aupaukudega. Vedasin siis aga voolikud välja, et hakkan kastma. Naabrinaine tõi pesu õue kuivama - ja siis ta tuli see kauaoodatud vihm. Palju teda ei tulnud - padukat ei olnud, aga vähemalt midagi. Õhu lõi selgemaks ja jahedamaks. Me naabrinaisega naersime, et see on alati nii, kui tema oma pesu kuivama paneb, siis ikka mõni tilk sealt taevast tuleb. Ta lubas nüüd iga päev pesu pesta ja kui omal must pesu otsa saab - ma siis lubasin enda pere pesu ka talle pesta viia ja kuivama panna - ehk siis nõiub iga päev seda vihmakest välja :D

3 comments:

isehakanud lillekasvataja said...

Ma võin oma pesu ka tuua ... :)

Mina nõiun vihma nii, et keeran omale rullilise soengu pähe

MUHEDIK said...

:)
Mul pesemine ei aita, vastupidi, siis kaob isegi viimane pilvejusu.
Aitab istutamine:D
Eile meil sadas umbes kaks tundi säärast ilusat kastmisevihma, aga täna on maa tuhkkuiv, vesi vist aurustub kuuma maaga kokku puutudes:( Kuskil ümberringi oli äikest, õnneks seekord meil mitte.
Aga mõtlesin nendele istutuskohtadele. Sina oma kaktustele koha leidsid, ohkan sügavalt, oleks ma saaks ka oma laudlehe kuskile täisvarju panna.

Tsiil said...

vanasti töötas päevitamise plaan, aga sellel suvel see ei kehti. Nt talvepuude tellimine aitab ka vihma esile kutsuda:)