Wednesday 29 April 2009

üldse mitte aiajuttu

Googli tõlketeenusest on ikke abi kah. Igatahes suured loteriitajad saadavad nüüd tõlgitult oma meelitustekste. Naeran siin juba tükk aega ja mõtlen, et huvitav, kas mõni ullike tõesti nende õnge läheb?

The National LotteryP O Box 1010Liverpool, L70 1NLSUURBRITANNIARef: UK/9420X2/68Lot: 074/05/ZY369Dear Winner,Võita TEADE:UK National Lottery soovib Teile teatada tulemustest e-postiaadress hääletusvoor loterii rahvusvahelist programmi Suurbritannias toimus 27. aprill 2009. Sinu e-posti kontole on koristatud kui võitja£600,000.00GBP (kuus tuhat naela) puhul.Selle tulemuseks on nüüd vabastati täna teile ja teie e-posti aadresskinnitatud A-kategooria õnnelik pall Ball number 7, ball number 11, Ball arv 12, Ball arv 20, Ball arv 38, Ball number 44 jabonus ball Bonus Ball number 45, osalejate pants valiti kauduarvuti hääletusvoor sy varre tõmmatud Microsoft kasutajate from20company ja üksiku e-posti aadresse kasutajatele.Pidage nõu pidama oma võit teavet konfidentsiaalsena kuni teieväited on töödeldud ja oma raha üle kanda sulle. See on osaMeie turvaprotokoll vältida kahekordset väites ja mitteõigustatud kuritarvitamine Käesoleva programmi.Kuidas taotleda oma auhind lihtsalt võtke fiducially / nõuded agent:Dr Kelvin vool, kelle e-posti alla: (http://live.hot.ee/mail/read/INBOX/mail/send/mailto/dr.kelvinflow007@hotmail.com)
Täitke allolev vorm ja saata see talle esitada oma nõudetäidavad nüüd oma isikuandmete alla ja saadavad oma fiducially agent:
Täielik nimi :......................................
Täielik kontaktaadressi :............. ..............
Linn /riigi :.....................................
Kodakondsus :............................
Sünniaeg :.........................................
Sugu soolise :.....................................
Perekonnaseis :..................................
Töökoht :.......................................
Pangandus teavet :.............................
Mobiiltelefoni number :...........................

Kõik võitnud tuleb taotleda vähemalt 15päeva. Pärast seda kõikunclaimed raha tagastatakse Euroopa Liit Treasury naguunclaimed.Pange tähele, et vältida tarbetuid viivitusi ja komplikatsioone, misquote viitenumber kogu kirjavahetuses. Palun võtke ühendustnõuete esindaja DR.KELVIN FLOW koos e_mail aadress(http://live.hot.ee/mail/read/INBOX/mail/send/mailto/dr.kelvinflow007@hotmail.com), et suunata teile, kuidas nõuda omaauhinna. Palju õnne ning personali ja tänan teid osaksspostitili kasutajate programmi.
Lugupidamisega,
Pr Julie Van Hans (Executive officer UK Lottery Intern.)Dr P. Swier (Head of toimingud);Dr James Williams (Manager Foreign Operations),Hr Franklyn Van Der Weijden (kodumaine Banking Operations),Mr.Jerome Ali (Director International Krediitkaardiga osakond), pr Sandra Murphy (Lottery juhendaja),Hr Michael Cole (Chief tehnoloog),Hr Stephen Boer (esimees sise OPE toidunormi),Dr Kelvin Flow (nõuded Agent)

2 comments:

Ise Hakanud Lillekasvataja said...

... varre tõmmatud Microsoft ... :DDDDDDD

MUHEDIK said...

:DDDDDDDDDDDDD