Saturday 25 June 2011

25.juuni II vaatus

Öösel toimus siis teine vaatus. Ärkasin kella 4 paiku  - nagu kahurit oleks lastud kõrva ääres. Ja kordus sama, mis päeval. Tirisin aga siis kõikvõimalikud juhtmed seinast välja ja kobisin magama edasi. Nüüd hommikul sai siis aed ka üle vaadatud. Need, mis eile päevast nö poolpüsti jäid, on nüüd täitsa maatasa. Festiva Maxima on ennast ühtlaselt mööda peenart laotanud - kuigi eile sai veel lisatugesid pandud. Musta leedri `Black Beauty`oksad kõik pooleks murdnud. Kõik põisenelate sordid pikali jne. Isegi hostad on laiali pekstud osaliselt. Eks nüüd tuleb siis käärid käiku lasta. Saab veel kord jaanituld teha :) Aga tigudel on pidu - eile sai 2 ämbritäit ära küpsetatud. Peab röövliplika kuidagi ära moosima, et ta täna jälle tigusid korjaks.

6 comments:

isehakanud lillekasvataja said...

Vat huvitav. Meil oli ka eile öösel jube maru ja vihma tuli kui pangest aga hommikul nägi aed tip-top välja. Ainult tiik oli triiki täis aga eks seegi ole ju ainult hea.
Kuidas Sul nii palju tigusid on? Asukoht selline vesine?

Tsiil said...

Maru käib siis teisi radu pidi. meil tuli hommikul nii palju vihma, et korraks peletas varju alla, aga see oli ka kõik.
Teod on jah madalstardist valmis õgima. Nende pärast lõikan ja korjan kõik hoolega kokku, muidu hekseldavad aia pitsiliseks. Tänavu on neid õnneks vähem.

MUHEDIK said...

Meil sadas öösel normaalset, säärast kastmise vihma, hommikul veel korraks üritas tibada, aga üldiselt paistab päev otsa päike

Köögikata said...

Meil oli ka ema juures savisel maal juba selline tunne, et varsti on isetekkeline järv hoovil. Äikest oli alles täna hommikul.
Murdunud oli paar roosioksa, aga kas vihmast, naabri koeast või laste pallist, seda ei tea...

Eve Piibeleht said...

Meil terve pühadeaeg mitte vihmatilkagi. Seda äikest, mis teil madistas,vist kaugelt kuulsime.

Hiline said...

Ei mingit maru ega tormi, enne jaanilaupäeva tibas hooti paar päevaˇ1 ja siiani kuiv päikesepaiste kuivade vihmapilvedega vaheldumisi ja temperatuur päeval üle 20.