Sunday 12 December 2010

Kiidan OV

Kui tavaliselt kõik oma mured ja pahameele blogides välja valavad, siis mina tahaks hoopis kiita. Ja tahaks kiita Harku vallavalitsust. Tegelikult vist sellistes natuke ekstreemsetes oludes selgubki milline OV oma elanikest hoolib ja milline mitte. Elan Harku vallas ja meie OV kiituseks pean ütlema, et meie kandi teed on kogu aeg puhtad. Ja olid puhtad ka möödunud talvel kui see suur lumeuputus oli. Ka reedel kui Monika täie tuuriga möllas, olid sahad kogu aeg töös ja autoga sõit ei olnud probleemiks. Ka kõrvalteed ja tänavad aeti puhtaks. Meie tänaval on sahk igapäevane külaline ja kui vaja käib ka 2 x päevas. Nüüd viimastel päevadel tööasjus Rae vallas liigeldes, tundsin südamest kaasa  selle valla elanikele. Reedesest elamusest võib lugeda minu eelmisest postitusest. Täna kui jälle Peetri külla asja oli, pidin nentima, et ega olukord palju parem polnud. Vana - Tartu mnt oli küll lahti aetud, aga kõik kõrvaleteed ja tänavad olid endiselt lund täis. Ja seda juba labidatega sealt ära ei lükka. Mitmes kohas oli näha ATV ja mootorsaanidega kohalikke, kes oma jõududega proovisid sellest lumemassiivist teed läbi ajada.
Seega kiidan veel kord meie OV tegelasi, kes selle lumekoristuse eest vastutavad.

PS - ausõna, see ei ole mingi ülistus praegusele vallavalitsusele - lihtsalt tahtsin oma tänulikkust väljendada. Kusjuures on olnud ka meie vallas aegu, kus oleme istunud terve tänavaga mitmeid päevi lumevangis.

5 comments:

Ise Hakanud Lillekasvataja said...

Vat huvitav jah.
Meil siin on enam-vähem aga täna käisin Järva-Jaanis ja seal puhta hullumaja. Minu meelest pole seal üldse teid lükatud. Pidin bensukas kinni jääma! Hea oli, et seal oli rohkem rahvast, enamus neist kinni, hahahaa, liiguti vaid nö. kiigutamise meetodil edasi. Kambaga said kõik välja

Eve Piibeleht said...

Meil nii ja naa. Peale Monikat lükati teed lahti laupäeva hommikul. Peale eilset laussadu tänase seisuga polnud kedagi ilmunud lükkama. Aga täielik hullumaja on Tallinn-Paldiski maantee kuni Keilani. Mis peaks küll riikliku tähtsusega tee olema.

Köögikata said...

Nädalavahetusel Kosel käies oli väga kontrastseid teelükkamisi näha. Omal meil üsna keskmine kvaliteet.

MUHEDIK said...

Mina kiidan samuti oma omavalitsust taevani! Vähe sellest, et lumi on alati veetud, meil tehakse suvel ka tolmutõrje. Sel aastal polnud neil küll peale möödunud talve väikeste aukude lappimiseks raha, aga ka selle eest oleme me päris tänulikud, vähemalt kiirus tuleb neil hullumeelsetel siin külavahel maha võtta.
Aga vat eesti energiale annaks küll päris jalaga, aga kahjuks rohkemat ei saa kui väikseid tähti kasutada:(

Tsiil said...

Järgmisel õhtul peale Monikat vuhkis Tammelinnas üks noormees suuskadel mööda kõnniteed kesklinna poole :D Suusad pidasid hästi ja rajaga polnud ka probleemi...