Tuesday 28 December 2010

Jõulujärgselt

Tänavused jõulud möödusid meil vist samamoodi nagu paljudel siin Eestimaal - ikke selle va lumelabida najal :). Vahepeal vitsutasid kõhu seapraadi ja hapukapsast täis ja siis jälle lumelabida  taha :)
Ma siin vist ennist kiitsin seda meie OV liiga palju, et hoolib meist ja puha. Igatahes peale seda kiidulaulu pole ükski traktor meie tänavale enam tulnud. Huvitav, kas tõesti on nii, et kui ikka sõimad ja kirud nii, et maa on must - siis asjapulgad liigutavad ja püüavad. Aga kui kiitma hakkad - siis ongi kogu lugu - vaata ise kuidas edasi saad. ( kuigi ma sügavalt kahtlen selles, et mõni vallategelane seda blogi lugemas käib). Ja nii me siis praktiliselt terve pühadeaja vehkisimegi kogu tänava rahvaga- sest muidu poleks enam tänavalt välja saanud. Huvitav on veel see, et ilmatargad ütlesid, et see Scarlet polnud pooltki nii hull kui Monika oli. Meil on küll vastupidi - minu meelest oli Monika nohu Scarleti kõrval. Vähe sellest, et ta kõik lumehanged ümber paigutas ja need 2 x suuremaks kasvatas, kuhjas ta ka garaazi katusele 2 m lumehange, mida siis kambaga alla lükkasime.
Lisaks Scarletile tabas meid ka veel eriti hull viirus, mis sõnaotseses mõttes rabas hetkega pikali. Ja terve pere korraga. Nu nii kehva olemist ei mäletagi. Nohu ja köha tahtsid lihtsalt ää lämmatada + palavik, mis kuidagi alla ei läinud. Nendest pisikestest taskurätikutest polnud mingit kasu - sidusin igale ühele oma personaalse vetsupaberi rulli nööriga kaela - ja neid rulle ikke kulus :).  Hea, et kõik söögist keeldusid, sest kokkajat minust polnud. Hea, kui suutsin kannutäite kaupa morssi segada. Täna siis oli esimene vähe selgem päev. Ehk vanaaasta õhtuks saame ikka kõik jalad alla.
Aga justkui lohutuseks avas oma õied vanda:

5 comments:

MUHEDIK said...

Paranege ruttu! Ma tean, kuidas end tunnete, sest seesamunegi viirus oli meitel külas kuu keskel. Vastik värk:(

Aga lumi on... lumi:DDD

Ja vanda on imeilus, meil ta vist ei kavatse sel aastal õitseda.

Ilusat vana-aasta lõppu!

Köögikata said...

Kiiret paranemist jah! Meid külastas kõhuviirus, mis mind kõige hullemini tabas. No ikka nii hullult, kui vähegi võimalik. Aga tänu mao kokkutõmbumisele pääsesin pühadeaegsest liigsöömisest. ;o)

Vanda on võrratu!

Head vana aasta lõppu ikka ka!

Eve Piibeleht said...

Sama arvamus, Scarlett oli hullem, vähemalt lume poolest. KOV kohta ei taha arvamust avaldada, äkki hakkan ropendama. Paranege ruttu ja head vana lõppemist!

Hiline said...

Haigused harakale! :)
Lume üle ka ei kurda, teed sõidetavad ja majaaknast näeb ka veel välja. Viljandi tänavatel küll sõidad nagu lumetunnelis.
Lõbusat vana-aasta lõppu!!!

iirisesõber said...

Kiiret paranemist.
Lumega meil seekord sama lugu,Monika ei teinud eriti midagi.Nüüd aga hanged räästani,kuidagi eriti meie kandis keerutas ja tuiskas.Mul läks seekord lihtsalt,käisin ainult fotoaparaadiga ringi.Maja rahvast täis ja kühveldajad olid kohe olemas igas mõõdus.
Aga jõulud olid selle lumega võrratud!