Friday 22 May 2009

Kingitus

Vot sellise ilusa kingi sain täna :


+ veel mitu-mitu suurt kastitäit erinevaid suvelilli. Nüüd panen kõikvõimalikud potid ja potsikud täis - peenardele ju ei mahu :))

9 comments:

MUHEDIK said...

Väga-väga ilus!
Mina olen suvelilledega veidike tegelenud alles viimased paar aastat, aga ostnud olen väiksemad taimed. Suuremaid pole lihtsalt raatsinud. Kui on valida, siis puude ja püsikute juures ma hinda väga ei vaata, suvikute juures küll.

Köögikata said...

Mina ka ei raatsi sihukese uhke ampli eest mitusada krooni välja käia, ikka ostan omale mingi väiksema potikese niiumbes poolesaja króoniga. Aga nii uhkeks muidugi minu käes ta ei kasva ka :o(

deia said...

Vat see selle kõige juures see kõikse mõnusam ongi - et see kõik oli kingitus :))
Ma aastaid ise suvelilli endale ikka kasvatanud - ka amplisse. Alates veebruarikuust mässanud ja potitanud jne. Aga nüüd seoses kooliga lihtsalt ei ole aega. Ja sarnaselt Muhedikuga, kui on valida kas mõni huvitav püsik või puu või siis suvelill - siis suvelilled jäävad kaotaja ossa. Ja siukse suure ampli eest ise küll poleks raatsinud raha välja käia. Eriti praegusel ajahetkel. Aga nuhh - õnneks on sõbrad, kes sama alaga tegelevad ja minu nõrkusi teavad :D

MUHEDIK said...

Õnnelik Sina!

Köögikata said...

Sõbrad on ühed ütlemata head asjad! :o)

Hiline said...

:)
Mulle ka meeldivad lilled amplis, aga teiste aedades, endal nad millegipärast lähevad hukka (peale lillherne). Aga vot maasikad ja isegi kurgid (hullul ikka hullud mõtted) on amplis väga hästi kasvanud. Ka sel aastal kavas tünnikurkidele lisaks paar kurki amplisse istutada.

Ei jõudnud täna pojengide kohta (kirjutan oma blogisse) kirjutada, pean ka üle kontrollima, kas vihikus olevad lingid, kuskohast ma enamuse välja trükkisin, ka veel töötavad. Sõbranna tõi suitsulatikat ja... selle kuu viimane aiatöö päev ju, alles nüüd lehvitasin väraval, õues on jube tuul ja täitsa külm.

MUHEDIK said...

Heh, mina külvasin terrassikastidesse väga varakult lillherne ja miskipärast on mul tunne, et sealt ei tõuse kohe mitte midagi. No siis panen nüüd sinna tavalise aedherne- ilus valgete õitega roheline sein saab:)
Pole hullu, kõik aiapidajad on natike hullud:D

Hiline said...

Proovi seda nippi, mis minu herned maa seest välja meelitas :) Herne panin maha juba enne eelmist sõitu (üle 3 nädala tagasi) ja neljapäevaks ei olnud mitte kui ÜHTEGI taimekest, tellisin õhtul seemnemaailmast uued ja voila! täna hommikukohvi juues isegi köögiaknast hernetaimede rivid kenasti näha :DDD

elfriide tramm said...

hmmmm, tavaherned terrassikasti... ja kurgid amplisse - seda võiks ise ka katsetada. täitsa lahe ju :)