Saturday 7 April 2012

Palun....

....kinni keerata need lume-ja külmakraanid. Hetkel aknast väljavaadates, pean teise käega kalendrit otsima, et ikka veenduda, et on ikka aprill, mitte detsember. Kuigi jah, munade värvimise asemel, tahaks hoopis kuuse tuppa tuua ja küünlad külge panna:)
Terve eilse päeva (suur reede) sadas paduvihma. Õhtul hakkas vihma asemel sulaselget valget ja laia lund sadama, mis kestis kogu öö. Hetkel siis hanged jälle peaaegu põlvini ja tuiskab kurramus kah veel. On ikke elu!

10 comments:

isehakanud lillekasvataja said...

Jah, nagu mõnitaks või mis :P

MUHEDIK said...

Tavaline aprill:) Oled Sa sel ajal kunagi suve näinud?

isehakanud lillekasvataja said...

aastal 2008 saime küll kevade varakult, koos aprilli tulekuga kätte

deia said...

Ega ma suve ei ootagi veel - tuleks see kevadki enne. Juba nagu andis lootust - ja siis jälle lumi põlvini :)

Eve Piibeleht said...

Mul ka selline masendus peal, väljas on eriliselt jäle ilm

elu aias said...

Meil oli eile väga ilus ilm, ei sadanud midagi. Terve päeva müttasin õues. Isegi sain mõned põõsad üles kaevatud, sest maa oli täitsa sula. Aga täna on lumesadu ka meile jõudnud.

Milda said...

Tea, kas jäi lõpuks järele, üle põllu juba mets näha, selgineb vist! Ilmateade lubab suurt sula! Siis ei jää paljuoodet kevad tulemata!

Tsiil said...

Seda teie kanti ikka uputab seitsmel erineval moel, küll suvel vihmaga ja sügisel ja kevadel...
Tea kas Ülemiste vanake on otsustanud Põhja-Eestile vee peale ...

Täna on juba päike väljas ja küllap sulab kõik lumigi :)

Hiline said...

Vau, lugesin, et võtate tiibeti mastifi. Ilus koer ja vahva koer. Kaalusime ka mastifi (njufa, leonbergeri) võtmist, aga mina siiski valisin lõpuks selle ilastava põikpäise bernhardiini, kellel on nii mastifi kui njufa iseloomujooni (2 in 1 :D).
Aga siis kui oled saanud kohe varajases nooruses selgeks õpetada käsud "siia" ja "istu" ning paned juba kutsikaeas mõnu tundma kammimisest ja kõrvapuhastusest (lontkõrvsed vajavad pidevalt kõrvahooldust), siis arvan, et suuri probleeme ei tohiks tekkida. Muidugi pead mõtlema ka raadiopiirdele, kui korra on aiast punnu saanud, ei ole olemas sellistele põikpäistele mingit piirdeaeda, millest nad soovi korral läbi ei pääse.

Meil alles eile kribas natuke lund maha, täna jälle ilus kevadine ilm.

deia said...

Hiline - meil käivad hetkel suured aia kindlustustööd :D Mees on veel eriti leilis - sest see pidavat tema koer olema:) ( kuigi suvel kui sellest juttu tegin, oli kategooriline EI )
Ja ka raadiopiirde muretsemine on plaanis. Sest ülekõige maailmas vihkan ma hulkuvaid koeri ja omalt poolt püüan teha kõik, et minu koerad putket ei saaks panna:)
Kammimise pärast ma eriti ei muretse - kui oled üle 20 aasta erinevas suuruses puudleid kasvatanud, siis ühe mastiffi karvahooldus on nohu :D