Monday 21 November 2011

20.11.2011

Siuke maagiline kuupäev siis. Ei tea, palju täna siis neid sinna abiellujaid oli kah? 11.11.2011 olevat neid peris palju olnud. Ma ise pole kunagi eriti neid kuupäevi ja endeid uskunud - aga mine tea - vbl ikka on neis midagi. Räägitakse ju ka, et milline olevat pulmapäeval ilm - selline tulevat ka tulevane abielu. Nu meie päeval sadas taevast lausa peaaegu pussnuge alla - äike paukus ja taevast tuli lõppematu padukas ja sekka natuke rahet kah. Aga nähh - suvel saab 19 aastat juba :). Võta siis kinni.
Kukkusin siin heietama nüüd - aga tegelikult tahtsin hoopis viimased sügispildid üles panna. Sügistööd kõik lõppenud. Ma pole ühelgi aastal vist nii palju lehti riisunud, kui tänavu. Tavaliselt saab üks kord rehaga tõmmatud, ja ülejäänud on jäänud kevadeks. Aga tänavu nii mõnus sügis ja et midagi õues teha, siis sai ikka mitu korda neid riisutud. Esmakordselt tegin prooviks ka pistikuid ja torkasin kohe maha kah. Ma senini ikka nende rohtsete pistikutega või siis talvel võetud pistikutega mässanud olen. Aga vaatame, mis sedamoodi pistikutest saab - endal kah huvitav.
Aga tegelikult ootan ma lund - sellest pimedusest on kõrini. Õnneks ei ole seda vihma. Ja nüüd on viimastel päevadel nii kenasti maad külmetanud kah. Ehk tänavu ei tule lumi sulale maale. Loota ju võib :)Liivpaju särab erit hõbedaselt ülejäänud halluse taustal:

 Tuleks nüüd lumi, siis Echermayer oleks eriti effektne:


 Mikrobioota on värvi vahetanud:
 Hollandi iirised igaljuhul arvavavad, et kevad on saabunud. Loodame, et ikka jäävad ellu:

P.s. Huvitav, mis sellel bloggeril viga on - tahtsin täna hirmsasti kõigi tegemisi kommenteerida - aga ei lubatud. Nagu oleks kõik mind ära blokkinud :D

Wednesday 2 November 2011

2.november pildipostitus

Minu jaoks on november kogu aeg olnud aasta raskemaid kuid. Õues on porine ja trööstitu. Õnneks tänavu on novembrialgus küll kena olnud. Aga ikkagi - hommikul ärkad ja lähed tööle on veel pime - õhtul jõuad koju on juba pime.  Tunnen, et hing igatseb juba lund. Kuigi mulle toob see hulga tööd juurde ja närvipinget - aga ikkagi - nüüd võiks juba vaikselt lumi tulla. See teeks ka olemise kohe valgemaks ja helgemaks :) Ja mööduks see pime ja porine november kiiremini.
Aga õnneks on toas värve. Proovisin mõned pildipurki püüda - need mis õnnestusid, panen siiagi üles. Teistest proovin järgmistel päevadel pilti teha.






 Ja kõige suuremaks stressimaandajaks ja väsimusepeletajaks on ikka ca 400 l vett ja selle elukad. Mõned on õnnestunud isegi pildile saada - teised häbenevad vist :)