Wednesday 2 November 2011

2.november pildipostitus

Minu jaoks on november kogu aeg olnud aasta raskemaid kuid. Õues on porine ja trööstitu. Õnneks tänavu on novembrialgus küll kena olnud. Aga ikkagi - hommikul ärkad ja lähed tööle on veel pime - õhtul jõuad koju on juba pime.  Tunnen, et hing igatseb juba lund. Kuigi mulle toob see hulga tööd juurde ja närvipinget - aga ikkagi - nüüd võiks juba vaikselt lumi tulla. See teeks ka olemise kohe valgemaks ja helgemaks :) Ja mööduks see pime ja porine november kiiremini.
Aga õnneks on toas värve. Proovisin mõned pildipurki püüda - need mis õnnestusid, panen siiagi üles. Teistest proovin järgmistel päevadel pilti teha.






 Ja kõige suuremaks stressimaandajaks ja väsimusepeletajaks on ikka ca 400 l vett ja selle elukad. Mõned on õnnestunud isegi pildile saada - teised häbenevad vist :)






10 comments:

Köögikata said...

Tõesti mõnusalt värviline on Su toas.

Mariihen said...

Ma just vastupidi loodan, et enne detsembri lõppu lund ei tule. Pääseks kaks kuud lühema stressiperioodiga.

Eve Piibeleht said...

Me ka just Lepatriinuga arutasime eile töö juures, et olgu või pime, peaasi, et soe ja ei mingit lund. Kahe eelmise aastaga sai vist nii kõrini.

MUHEDIK said...

Ohsa kus on akvaarium! Selle paradiisi juurde vist võiks unistustesse ära uppuda.

No veitsa peaks ikka seda külma ja lund tulema, muidu läheb mul kogu aed jaanuariks õitsema:)

elfriide tramm said...

oh, see akvaarium! ma juba mitu aastat pean plaani uuesti akvaarium hankida, aga pole tegudeni jõudnud.

misasi see esimene oranzh on? ja tegelikult teine ka :)

Tsiil said...

Ootame jah lumega pisut, kuigi ega vist pikka pidu enam pole. See on ju kole, mis plägaks siis läheb.

Küll see oranž on ilus. Sul on tõesti värvi ja vett seal ja kui leedrite vohamine ka juurde panna, siis on ju sul üks vinge kasvukodu. Hää käsi.

helleaed said...

Sa oled ikka tegija! Nii palju värvi ja eksootikat.... oh, kui kaunis.
Kui õnne on, siis tulen järgmisel suvel sinu tegemisi üle vaatama:)

deia said...

Trumm:
see esimene oranz on üks dendrobium nobile - nimetu kahjuks. Sain ta ühe hea sõbra käest paar suve tagasi. Ja esimest aastat selline rikkalik õitsemine. Ju siis suve läbi õues vedelemine mõjus talle hästi.
Ja teine oranz on samuti nimetu cattleya - ostetud paar aastat tagasi Nurmiko väljaviskamisele mõeldud taimede nurgast 5 krooni eest. Kuni siiamaani polnud mul õrna aimugi, milline õis tal on. Ka talle mõjus suvine õues olemine produktiivselt nagu näha :D

Helle - sa pidid juba see suvi tulema ju :D. Aga suveks on kogu see eksootika ära õitsenud ja kolivad õue - aga siis on jälle õues palju värve :D Selle oranzi dendroobiumi oksa ma andsin sulle ka - kas ka juba õitseb?

Köögikata said...

Ossa, kalapilte on peale minu kommentaari juurde tulnud! Sul on lausa oma "angerjas" seal või? See oranžitäpiline volask. Äge!

Tii said...

Nagu päris troopikas!