Saturday 31 December 2011

31.detsember

Sellist aastalõppu nagu tänavu - ei mäletagi. Aasta viimased 3 nädalat sai töö juures rabatud nii, et ööl ega päeval polnud vahet. Õhtul saabusin koju ja lihtsalt kukkusin voodisse ja hommikul kell 6 läks trall jälle edasi. Jõuludest nagu ei mäletagi midagi. Ja kuna ilmataat oma nutuse ja sopase ilmaga samuti jõulutunde tekkimisele kaasa ei aidanud - siis mööduski jõuluaeg samuti töö rabamise tähe all. Täna, siis 31. detsembri hommikul, panin tööasjadele viimase punkti. Asjad kuidagi laabusid aasta viimaseks päevaks nagu iseenesest. Kui veel eile õhtul oli kõik veel lahtine ja segane ja kõiges valitses üks suur kaos ja segadus - siis täna üks telefonikõne pani kõik ilusti korda ja kõik loksus oma kohale :). Ja milline rõõm on aknast välja vaadata - sajab laia lund ja isegi natuke päikest piilub pilvede vahelt. Selle lumesajuga saabus hinge rahu ja võib ilusa punkti lõpppevale 2011. aastale panna. Tegemata asju ja lahtisi otsi minul vanasse aastasse ei jää:D

ILUSAT AASTAVAHETUST KÕIGILE!!!

8 comments:

MUHEDIK said...

Sinu perele kõige paremat!

Eve Piibeleht said...

Ilusat aastalõppu! Minu elu hetkel ainult lahtistest otstest koosnebki, kuid õnneks sellistest, mis rahulolematust ei tekita.

isehakanud lillekasvataja said...

Lund Sulle ilusat! Ja kõike muud ka!

elfriide tramm said...

kõike head... ja jõudu... ja vahel aega veidi hinge tõmmata :)

Tii said...

Rõõmsat uut aastat siitkandi perenaine! Head talvitamist kadele, orhideedele ja ülejäänud perele.

Tsiil said...

Mul on sinu üle hea meel, et said lõpuks hinge tõmmata! Et sul uuel aastal oleks neid hetki rohkem ja rõõmu!

Köögikata said...

Nii tore, et asjad laabusid.
Minulgi oli veel 29ndal tunne, et lähen uude aastasse mustas teadmatuses oma tuleviku pärast, aga õhtul tuli üllatuslik telefonikõne, mis mind juba 2.jaan tööle ootas. Nüüd ma siis õpin uut ametit hoolega.

Külli said...

Nii Detukas! Ma saatsin omast arust sms-i sulle sünnipäeva puhul, aga see läks valele aadressile, siis parem kirjutan siia!
Hääd sünnipäeva ja palju armastust, lillede ja kõige muu vastu, mis elus. Ja ära kao Lapsed 2004 jaoks ära. Sa ikka kallis inimene meitele, mulle ja pisikale! Life rules!